Jongeren helpen de juiste studiekeuze te maken?

Gids worden voor jongeren in een wereld vol verandering?

Het studie aanbod

Ieder jaar neemt het studieaanbod in Nederland toe. Inmiddels zijn er meer dan 350 unieke MBO, 275 unieke HBO en 175 unieke WO studies. Studiekiezers zien door de bomen het bos daardoor niet meer. Dat leidt tot verkeerde studiekeuzes, onzekerheid, demotivatie, studie-uitval en uiteindelijk ook vaak tot een mis-match op de arbeidsmarkt.

De Studiekeuze Bootcamp® methode

De Studiekeuze Bootcamp® biedt jongeren persoonlijke en concrete hulp bij hun studiekeuzeproces. De Studiekeuze Bootcamp® leidt tot betrouwbare zelfkennis, een weloverwogen en persoonlijke ‘studie top 5’ en een concreet studiekeuze-actieplan.

De Studiekeuze Bootcamp® wordt in één intensieve sessie van vier uur doorlopen. Het geeft jongeren meer zelfinzicht, duidelijkheid, rust en richting en daarmee zelfvertrouwen en motivatie voor de verdere duur van de middelbare school en daarna. Jaarlijks vinden ca 700 jongeren door het volgen van een studiekeuze bootcamp, de juiste studie.

Het studiekeuzeadvies is arbeidsmarktgericht. Het houdt sterk rekening met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de daaraan gerelateerde baankansen. De Studiekeuze Bootcamp® is concreet, persoonlijk en doelgericht.

 Studiekeuze Bootcamp® wordt door de deelnemers gemiddeld met een 8,8 beoordeeld . 

Wil jij opgeleid worden tot studiekeuze adviseur?

Ben jij zelfstandig loopbaancoach, docent of jongerenwerker? Wil je jongeren ondersteunen bij het maken van één van de belangrijkste keuzes in hun leven? Op zoek naar een betrouwbare en werkbare studiekeuze methode die jongeren inspireert? Waarvan zij leren hoe zij succesvol kunnen worden in een wereld vol verandering?

Laat je opleiden tot Studiekeuze bootcamp adviseur

  • Jongeren helpen bij het maken van hun studiekeuze

  • Werken met een betrouwbare studiekeuze methode

  • Ontwikkel je tot studiekeuze professional

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.